Thursday, October 12, 2023

GALAPREMIÄR AV FILMEN AVGRUNDEN AV RICHARD HOLM PÅ BIOGRAFEN RIGOLETTO

Av Sofia Sanchez

Den 12 september var det Galapremiären av filmen Avgrunden av Richard Holm. Premiären var på biografen Rigoletto i Stockholm.
Tack för en fantastisk film. Regissören och medverkande i filmen deltog på premiären.
Premiären arrangerades av Mia Jorpes, Wonderland Event och SF Studios. Tack!

Filmen hade premiär den 15 september på bio i Sverige.

Filmen Avgrunden i regi av Richard Holm utspelar sig i järnmalmsgruvan i Kiirunavaara och staden Kiruna, norra Sverige. Filmen handlar om en katastrof som ska hända i Kiruna. Alla ska evakueras till den nya Kiruna.
Det finns mycket bra effekter och utmärkta prestationer. Filmens huvudrollsinnehavare är Tuva Novotny (Frigga), som gör en fantastisk skådespeleri tillsammans med skådespelarna Peter Franzen (Tage), Kardo Razzazi (Dabir), Felicia Maxime (Mika) och Edvin Ryding (Simon). Det är en katastroffilm som håller tittarna i spänning om vad som kommer att hända. Filmen tar också upp en familjekonflikt mellan Frigga och Tage som ska skiljas, Friggas nya relation och de problem som ett förhållande innebär.
Frigga är säkerhetschef vid Kiirunavaaragruvan. Mitt i katastrof och familjekonflikt vill Frigga rädda folket i staden och hennes familj.


De är en mycket bra katastroffilm från Sverige, fantastisk skådespeleri och mycket bra foto.

Betyg **** av 5  







Avgrund av Richard Holm
Hela Kiruna kommer troligen rasa, frågan är inte om utan när.
När ett gruvras inträffar i Kiirunavaragruvan börjar en kapplöpning mot klockan. Säkerhetschefen Frigga (Tuva Novotny) är fast i gruvan och måste ta sig upp för att varna staden och rädda sin familj innan katastrofen är ett faktum.

Regi: Richard Holm
Skådespelare: Tuva Novotny, Peter Franzén, Kardo Razzazi, Felicia Maxime, Tintin Poggats Sarri, Edvin Ryding
Originaltitel: Avgrunden
Originalspråk: Svenska
Premiär: 15 sep 2023


No comments:

Post a Comment