Thursday, August 29, 2019

Nordic entertainment Group presenterade höstens serier 2019

Igår den 28 augusti, presenterade Nordic Entertainment Group höstens serier 2019 i Grand Hotel, Vinterträdgården. Konferencierer var Laila Bagge och Peter Jihde. De presenterade höstens satsningar på NENT Group(TV3, Viaplay och Viafree) och intervjuade de medverkande i olika programserier.
Presentationen arrangerades av Wonderland Event och NENT Group.

Foto Sofia Sanchez
News from Europe and Latin America
En av serierna som presenterades var Heder. Medverkande är Alexandra Rapaport, Eva Röse, Julia Dufvenius och Anja Lundquvist. De deltog och blev intevjuade under presentationen.
Heder Hur långt är det beredda att gå för att bevara sin mörkaste hemlighet? För de fyra kvinnorna på advokatbyrån Heder är det svårt nog att navigera i en bransch där fall med kvinnliga brottsoffer bortprioriteras. Och med en dödlig hemlighet i bagaget är det nästintill omöjligt.
Heder är en thrillerserie som lyfter och belyser frågor och ämnen som patriarkalt samhället, sexualbrott och utsatta kvinnor rent generellt. En serie helt rätt i sin tid efter en idé av Sofia Helin som utvecklats av Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist.
HEDER har premier den 30 augusti

Här är några av serierna som kommer att ha premier under hösten 2019

Älska mig De har tre val i livet -ge upp, ge efter eller ge allt du har. Älska mig är en dramakomedi om relationer och kärlek i olika skeden av livet, där följer vi en familj genom vänskap, sorg, frigörelse och passion. Josephine Bornebusch spelar Clara, en framgångsrik läkare som gått vilse i nätdejtingens labyrinter när Peter, spelad av Sverrir Gudnason, dyker upp, Johan Ulveson spelar hennes pappa som brottas med dåligt samvete över känslor från ett oväntat håll, medan Gustav Lindh spelar lillebror Aron som är säker på att han hittat sin stora kärlek i livet. Josephine Bornebusch har skrivit manus och regisserat Älskat mig. I övriga roller: Görel Crona, la Langhammer mfl.
Alskat mig har premiär den 11 oktober.

Svenska Hollywoodfruar Det är tio år sedan Svenska Hollywoodfruar gjorde entré för första gången i tv-rutan. I höstens jubileumssäsong kör vi som vanligt gasen i botten från start till mål. Tårar blandas med asgarv och kärleksbetygelser med hårda ord när gänget drabbar samman för frulunch, övernattning och gardenparty. Utöver det bjuds det på allt ifrån explicita skönhetsbehandling och lyxiga bikiniplåtningar till parterapi och jordbävningar. Siv Cotton gör comeback och rör om ordentligt i grytan tillsammans med oväntade bästisen Gunilla Persson. Även Åsa Vesterlund är tillbaka och har som alltid svar på tal, den här gången ofta uppbackad av en lite mer tilltuffad Maria Montazami. Intrigerna blir många, till och med så pass att Elena Belle blir indragen.
Svenska Hollywoodfruar hade premiär d den 27 augusti.


Food & Fire Ända sedan stenåldern har människan lagat mat över öppen eld. Än idag lagar vi mat med eld när vi ställer oss vid grillen. I Food & Fire ger sig den svenske stjärnkocken Niklas Ekstedt ut i världen för lära sig mer om människans äldsta matlagningsteknik.. På en världsomspännande resa tar han oss bland annat med till Mexico, Peru, Turkiet och spanska Baskien. I sex avsnitt får tittana lära sig olika unika matlagningstekniker som har utvecklats sedan den första männsikan lagade mat över öppen eld. Food & Fire har premiäer senanre i höst. 



Mer programserier som kommer att ha premiär under hösten 2019.
Förhöret av Christoffer Boe
Fixi i Playland 
Det stora experiment 
Den inre cirkeln
Systrarna Graaf
Efterlyst av Hasse Aro
TV3 Dokumentär
Norrmalmspolisen
Hemliga beundrare
Toppar & dalar
Diabetesgalan
Pantabanken
Frusna Vägar
Bilprovningen
Paradise Hotel
Studio Paradise
Middag med mitt ex
Montazamis reagerar
Live date
Lance vs Livet
Tjafs!
Svenska Hollywoodfruar - I fokus
Min Klassiker
Svenska hjältar
Sport

Bilder från Presentationen av Höstens serier 2019
























Här är länken till Nordic Entertainment Group https://www.nentgroup.com/

No comments:

Post a Comment