Wednesday, March 7, 2018

Galapremiär av Tårtgeneralen av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

I går kväll var det Galapremiär av filmen Tårtgeneralen av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson på Rigoletto i Stockholm. Galan arrangerades av Wonderland Event. 
På premiären deltog skådespelarna, regissorer, producenter och alla som medverkade i filmen. Det är flera kända skådespelare som är med i filmen bland annat Mikael Persbrandt, Helena Bergström, Tomas von Brömssen, Cecilia Frode, Agnes Lindström Bolmgren och Jens Ohlin, med flera. Tårtgeneralen är en härlig och rolig film. 

Av Sofia Sanchez















Tårtgeneralen

I mitten av 80-talet utser Jan Guillou Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar bestämmer sig den något försupne mångsysslaren Hasse P för att motbevisa Stockholmsjävlarna. Hans idé är lika långsökt som den kanske är genial. Han tänker baka världens längsta smörgåstårta och därmed få in Köping (och sig själv) i Guinness Rekordbok. Men vägen till rekordet blir inte så spikrak som han tänkt sig. ”Tårtgeneralen” är en varm, rolig men också lite vemodig berättelse, baserad på verkliga händelser.

Regi: Filip Hammar, Fredrik Wikingsson
Skådespelare: Mikael Persbrandt, Helena Bergström, Tomas Von Brömssen
Originaltitel: Tårtgeneralen
Originalspråk: Svenska
Premiär: 7 mar 2018


Bilder från Red Carpet
Foto Sofia Sanchez och News from Europe and Latin America
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


No comments:

Post a Comment