Thursday, January 5, 2017

Galapremiären av filmen Måste Gitt av Ivica Zubak

I kväll var det galapremiär av filmen Måste Gitt. Premiären var på biografen Rigoletto. Regissören, skådespelarna och alla medverkande deltog på premiären. Premiären arrangerades av Wonderland event.
Måste Gitt har premiär den 6:e januari.   Tack för en fantastisk kväll!

Måste Gitt är en mycket bra film. Duktiga skådespelare. Bravo Can Demirtas! Grattis till alla medverkande och Lycka till med filmen. Betyg **** av 5

Credit News from Europe and Latin America - Sofia Sanchez


Titeln : Måste Gitt
Director: Ivica Zubak
Producer: Abbe Hassan
Script Writers: Ivica Zubak, Can Demirtas
Production companies: Indian Summer Film
Release date: January 6, 2017

I Måste gitt följer vi Metin, en ung man i en av Stockholms förorter där oskrivna lagar gäller och de egna domstolarna alltid har sista ordet. Det udda med den här shurdan (=killen!) är att han skriver dagbok om allt han ser och gör – alla namn och platser dokumenteras i minsta detalj. När dagboken en dag försvinner blir Metins liv knas och aldrig detsamma igen.

Ivica Zubak (f. 1978) har sedan 1999 gjort ett tio-tal kortfilmer, där ibland 10 Guds siffror och Plantera kyssar. Han långfilmsdebuterade med Knäcka 2009. 2010 var han med och skrev samt producerade Fuerteventura (regi: Mattias Sandström) och kortfilmen Labyrinth Within(regi: Pontus Lidberg).

Bilder från galapremiären på biografen Rigoletto  





































   













 



No comments:

Post a Comment